Resultaten voor rijschool den helder

rijschool den helder
CBR Rijschoolgegevens.
Nieuwe rijscholen worden pas zichtbaar bij de kwartaalupdate die volgt op hun eerste examenresultaat. De slagingspercentages worden op vaste tijden ververst en betreffen steeds de laatste vier kwartalen. Je slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren zoals het aantal lessen dat gegeven wordt de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto's automaat of schakelen zijn van invloed op de slagingspercentages. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt.
Welkom bij Rijschool CC-Rider Den Helder.
Tijdelijk de eerste 10 autorijlessen voor 330. Rijschool CC-RIDER geeft les volgens de RIS Rijopleiding in Stappen methode. Onderdeel hiervan is o.a. Nu 10 motorrijlessen van 15 uur voor 560 en 10 rittenkaart autorijlessen voor 360! Motorrijden heeft voor iedereen een andere betekenis. De één wil met mooi weer lekker toeren op zijn chopper.
Rijschool Den Helder rijles in schakelauto of automaat.
Voor datums en/of aanmelden klik dan HIER. Nieuwe tarieven CBR bekend gemaakt lees verder. Graag stel ik mij eerst even aan je voor. Mijn naam is Marga Kaandorp en ben sinds 2003 rijinstructeur mijn rijschool geeft rijles in Den Helder en omgeving en ik geef rijlessen in een zowel schakel als in een automaat. De automaat is voorzien van extra aanpassingen zodat mindervalide mensen ook hun rijbewijs kunnen halen wil je meer lezen over de automaat klik dan HIER. De eerste twee jaar heb ik gewerkt als rijinstructeur bij een rijschool in Heerhugowaard.
Auto en Motor Rijschool Anders uit Den Helder.
Je ontvangt dan per mail een reservering van het examen. Rijschool Anders is al sinds 1961 een begrip in Den Helder en omstreken. Wij zijn een rijschool die alles over heeft voor zijn leerlingen en al het goede uit de leerlingen zal halen. Jouw slagen is onze reclame! Al meer dan 56 jaar gaat rijschool Anders met de leerlingen de weg op. Wij zijn een echt familiebedrijf. Vader en zoon zetten alles op alles om jou aan je rijbewijs te helpen. Geïnteresseerd in een van onze rijopleidingen? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel naar 0621236955 voor een proefles en oordeel zelf!
Home.
Rijschool Bliksem Dé rijschool in Den Helder Hoorn en Texel! Dé rijschool in Den Helder Hoorn en Texel!
Rijschool Bliksem Voor de beste rijopleiding! De rijschool in Den Helder Hoorn Texel e.o! Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past! Rijschool Bliksem werkt uitsluitend met ervaren flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleidingen moet je dan ook bij Rijschool Bliksem zijn. Beginnen vanaf 165 jaar. Rijschool Bliksem geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud!
Verkeersschool Konsum Voor alle rijbewijzen in Noord Holland.
Wij verzorgen niet alleen praktijklessen voor de auto bromfiets taxi vrachwagen vrachtwagen met aanhanger bus/touringcar motor en heftrruck. Maar voor.
Home.
Direct beginnen volgens jouw planning. Eerste 5 autorijlessen voor 190. Wil jij een motormuis zijn? De eerste 5 lessen voor 190. Als je wilt rijden met een aanhanger heb je het rijbewijs BE lees verder. Snel je vrachtautorijbewijs halen in Noord-Holland. Schrijf je nu in. 14 juli 2017 0830 1115. 17 juli 2017 0830 1115 uur. Beroepshouding en sociale communicatieve vaardigheden. 25 augustus 2017 0830 1115 uur.
Rijschool Sieta.
Ons rijinstructeurs team bestaat uit Sita een moderne vrouw en Chiel de echtgenoot van Sita. Bij rijschool SIETA staat de leerling centraal en kan men zijn/haar wensen kenbaar maken waarnaar de rijinstructeurs van autorijschool SIETA deze wensen zullen proberen waar te maken zolang er lesruimte is in de lesagenda van de rijschool. Wij geven de gehele dag rijlessen ook in de avonduren en zaterdags. Wij hebben goede ervaringen met de jeugdige leerling van 165 jaar en vinden het leuk om deze leeftijdsgroep les te geven.

Contacteer ons