Zoeken naar rijschool delft

rijschool delft
Autorijschool Atlas.
06 45 09 06 21.
Rijschool ALKAR Autorijschool in Den Haag Delft Rijswijk.
06-33 91 91 61 info@alkar.nl. Op zoek naar een betrouwbaar rijschool?
AUTORIJSCHOOL DELFT AUTORIJSCHOOL RIJOPLEIDING VAN A TOT Z DEN HAAG EN OMSTREKEN EEN GESLAAGDE KEUS!
Haal je rijbewijs in Den Haag en omstreken met autorijschool rijopleiding van A tot Z. Ook voor rijden vanaf 165 jaar bent u bij autorijschool van A tot Z aan het juiste adres.
Rijscholen in Delft vergelijk ervaringen prijzen slagingspercentages.
Sorteer op Bezoekers score dan CBR score. Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8. 1 tot 7 van de 56 resultaten.
Rijscholen Delft Rijschoolgids.
27292040 Contactpersoon De heer A. Adriaan Pauwstraat 54-56 2613 DB DELFT tel. Ingeschreven bij KvK Den Haag nr. 50840282 Contactpersoon De heer P. Roland Holstlaan 1039 2624 KK DELFT tel. Ingeschreven bij KvK Den Haag nr. 24318665 Contactpersoon De heer C. Zusterlaan 80 2611 MP DELFT tel. Ingeschreven bij KvK Den Haag nr. 27156592 Contactpersoon De heer R. van Berckelhof 7 2625 NK DELFT tel. Ingeschreven bij KvK Den Haag nr. 27189760 Contactpersoon De heer F.S. Molenweide 78 2614 LK DELFT tel. Ingeschreven bij KvK Den Haag nr. 27189992 Contactpersoon De heer C.A. Wagenaarstraat 43-A 2625 VP DELFT.
CBR Rijschoolgegevens.
Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles een instructeur of een lesvoertuig? Zijn er bijvoorbeeld plaatsvervangers of vervangende lesvoertuigen? Krijg je dan je lesgeld terug? Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er n afzegt? Zijn de lessen logisch van makkelijk naar moeilijk opgebouwd? Wordt het lesvoertuig tijdens uitleg stil gezet? Heb je les van een vaste instructeur?
Rijschool Delft Start-Line Verkeersschool Westland Den Haag Delft Zoetermeer en omgeving.
Rijschool Start-Line in Delft. Ben jij op zoek naar een professionele rijschool omdat je binnenkort je rijbewijs wilt halen in omgeving Delft? Verkeersschool Start-Line is een CBR erkend rijschool. Bij ons staat het goede contact met de leerling en de kwaliteit van de rijopleiding centraal. Plan gratis proefles Bekijk tarieven. We kijken samen met jou welke planning en methode het best bij jouw past zodat jij in één keer slaagt. Geen lange wachttijden of aanmeldprocedures. Bij Start-Line kun je direct beginnen met je rijles. Start-Line heeft verschillende instructeurs zowel mannelijke als vrouwelijke.
Koen Autorijschool in Delft De Telefoongids.
Koen Autorijschool in Delft. Arendlaan 18 2623JZ Delft. Schrijf als eerste een review. Voor al Uw rijvaardigheden! Welkom op de site van verkeersschool KOEN. Onze school is al sinds 1996 een begrip in Delft.Met veel geduld wordt het autorijden op eenvoudige wijze op de leerling overgebracht. Of u nu komt voor een complete opleiding opfriscursus of hebt u last van rijangst bij ons bent u aan het juiste adres.
Rijschool Snel-Vooruit in Den Haag altijd verzekerd van dezelfde insturcteur.
Al vele jaren zijn wij het bekend bij de vervolgopleidingen in Den Haag maar ook bij de hoge scholen in de omgeving zoals de TU in Delft. Bij Rijschool Snel Vooruit maken wij gebruik van een flexibele agenda dit betekend dat wij ook in de avonduren rijden. Rijschool Snel Vooruit is bekend onder de studenten. Wij zijn al jaren een betrouwbare rijschool voor de hogere scholen en Universiteiten. Wanneer je een proefles afneemt en start met lessen krijg je het proefles tarief van 40 terug! Bij Rijschool Snel Vooruit Kun je rijles nemen tegen zéér scherpe tarieven! Alles op Jouw Tempo.

Contacteer ons