Op zoek naar rijschool friesland?

rijschool friesland
CBR Rijschoolgegevens.
Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles een instructeur of een lesvoertuig? Zijn er bijvoorbeeld plaatsvervangers of vervangende lesvoertuigen? Krijg je dan je lesgeld terug? Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er n afzegt? Zijn de lessen logisch van makkelijk naar moeilijk opgebouwd? Wordt het lesvoertuig tijdens uitleg stil gezet? Heb je les van een vaste instructeur?
Autorijschool Ariana Autorijles in Groningen Drenthe en Friesland.
Ariana rijschool is de beste rijschool voor jou! Jouw autorijbewijs is belangrijk. Het volgen van autorijles is een leuke en leerzame ervaring. Met het behalen van je rijbewijs creëer je meer vrijheid en een betere positie op de arbeidsmarkt. Autorijschool Ariana helpt jou graag om dit te bereiken! In de gratis proefles kun je ervaren hoe leuk het is om rijles te krijgen bij rijschool Ariana. Autorijschool Ariana geeft al meer dan 16 jaar les in de provincies Groningen Friesland en Drenthe. Wij bieden een kwalitatief hoogstaand lesprogramma tegen concurrerende lesprijzen. Natuurlijk verzorgen wij ook theorielessen.
Autorijschool Marcel Wolthuizen De beste rijschool van Friesland!
Spring naar hoofd inhoud. Spring naar secondaire inhoud. Welkom bij Autorijschool Marcel WolthuizenAutorijschool Marcel Wolthuizen is al meer dan 22 jaar actief in Sneek en omstreken. Vele cursisten hebben bij ons hun rijlessen gevolgd en met succes hun rijexamen afgelegd.Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur en er wordt lesgegeven in een VW Golf7 GTD schakel en VW Polo r-line schakel en ook hebben wij een VW Golf7 GTE Hybribe automaat. Marcel Wolthuizen is een rustige betrouwbare en zeer ervaren instructeur die alle aandacht voor je neemt. NU OOK E ACHTER B! Wij je op rijden met een caravan of trailer?
BOVAG Autorijschool Hoekstra Friesland Autorijles in Schakelauto of Automaat in Leeuwarden Heerenveen Sneek Drachten en omgeving.
AUTORIJSCHOOL HOEKSTRA BOVAG-kwaliteit en een zeer lage prijs per Rijbewijs gemiddeld 349 lesuren daarmee onderscheiden wij ons Lees meer op de website. Wij verwelkomen jou graag voor een plezierige en zr effectieve.
Rijschool Friesland Auto Motor Rijschool Argus.
Jouw rijschool in Friesland. Zoek jij een rijschool in Friesland omdat je een rijbewijs wilt halen voor de auto scooter of trekker? Wat je ook wilt kunnen besturen bij Auto motorrijschool Argus kunnen wij je helpen. Inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar ervaring als rijschool. Je kunt bij ons ieder rijbewijs halen. Daarbij bieden we ook diverse pakketten aan. Wil je bijvoorbeeld korting en ben je veel beschikbaar voor autorijlessen? Of wil je graag privé les als een V.I.P? Bij onze rijschool is er veel mogelijk.
Hielkema Verkeersschool.
Verkeersschool Hielkema opleidingen voor alle rijbewijzenVerkeersschool voor het kortste en veiligste traject naar de wegVerkeersschool Hielkema gevestigd aan Saturnus 5 in HeerenveenVerkeersschool Hielkema is een moderne regionaal opererende instelling die beschikt over vakbekwame en vriendelijke chauffeurs. Het wagen en motorenpark wordt geregeld vernieuwd en afgestemd op de toekomstige kandidaat voor het praktijkexamen uBij Hielkema zit u niet alleen goed voor het behalen van het autorijbewijs B Verkeersschool Hielkema opleidingen voor alle rijbewijzenVerkeersschool voor het kortste en veiligste traject naar de wegVerkeersschool Hielkema gevestigd aan Saturnus 5 in Heerenveen Verkeersschool Hielkema is een moderne regionaal opererende instelling die beschikt over vakbekwame en vriendelijke chauffeurs. Het wagen en motorenpark wordt geregeld vernieuwd en afgestemd op de toekomstige kandidaat voor het praktijkexamen uBij Hielkema zit u niet alleen goed voor het behalen van het autorijbewijs B. U kunt er ook lessen volgen voor het besturen van een brom en snorfiets motor A vrachtwagen C/CE en bus D. Tevens kunt u bij Verkeersschool Hielkema een taxichauffeuropleiding volgen.
Autorijschool Yme Sijtsma Dé rijschool in Friesland.
Een aanrader voor mensen met faalangst! Ik ben snel door de lessen heen gegaan en heb een super leuke en leerzame periode beleeft. Rijschool Friesland Yme Sijtsma. Rijschool Yme Sijtsma is een auto rijschool met als hoogste waarden persoonlijke begeleiding in combinatie met kwaliteit en betrouwbaarheid. Met al vele jaren ervaring is rijschool Yme Sijtsma inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in onder andere Leeuwarden Dokkum Damwoude Buitenpost en De Westereen. Ons doel als rijschool is om onze cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek op een verantwoorde en veilige manier onderdeel te maken van het verkeer. Hiervoor brengen we je door middel van het door ons opgestelde stappenplan op de hoogte van alle regels en technieken die tegenwoordig gelden op de Nederlandse weg.
Verkeersschool Sijtsma 3 sterren BOVAG Gratis Proefles Theoriepakket autorijschool Leeuwarden rijschool rijles autorijles.
Compactopleiding in korte tijd je rijbewijs halen. Theorielessen met individuele begeleiding. Theorieboeken bestellen via onze webshop. Dé enige autorijschool in Friesland. In samenwerking met het CBR en UWV. Specialisatie van Autisme en ADHD. Rijbewijs BE in één dag. BOVAG 3 sterren erkende autorijschool. 45 jaar ervaring 100% deskundig. De theorieopleiding doen wij er ook gratis bij. Dus de theorieboeken etc. hoef je niet meer te kopen. Autorijden leer je zo nl. Welkom bij Verkeersschool Sijtsma! Al meer dan 45 jaar zijn wij een begrip voor Leeuwarden.
Rijschool UnieQ Kollumerzwaag Friesland.
En elke maand een leuke actie! Wil jij het autorijden snel en op een prettige manier onder de knie krijgen? Meld je dan snel aan bij onze rijschool waar kwaliteit zekerheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Onze motoren zijn geschikt voor de lichte en zware categorie. Wij lessen met maximaal 2 personen en de helm en kleding wordt door ons gratis beschikbaar gesteld. Ook op een plezierige en snelle manier je bromfietsrijbewijs halen? UnieQ begeleidt je van A tot Z. Zo ben jij verzekerd van gedegen kennis en ervaring en kun je straks veilig de weg op. Het BE rijbewijs het kan in 1 dag bij rijschool UnieQ.

Contacteer ons