Zoeken naar rijschool leek

rijschool leek
Verkeersschool Holmersma Leek Holmersma Leek.
Wij willen je door middel van deze website informeren over ons bedrijf en natuurlijk over alle rijbewijzen. Door alle nieuwe regelgeving is het soms erg onduidelijk waarvoor je welk rijbewijs nodig bent en wat je allemaal moet doen voor dat rijbewijs. Wij hopen je hier alvast een beetje wegwijs in te maken. Wij ook te vinden op facebook hier vind je voornamelijk leuke verhaaltjes en foto's. Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Autorijschool Reshad Autorijles in Leek Groningen en omstreken.
Je kan bij de rijschool Reshad in het Nederlands Perzisch en Russisch lessen nemen. De bedoeling is om mensen op te leiden en om hen op een zo snel en veilig mogelijke manier te laten deelnemen aan het verkeer. Een andere manier om aan te sluiten op je behoeften is dat wij ons zoveel mogelijk aan jou schema aanpassen.
Autorijschool Alfre Fokkema.
Dan kies je voor Alfré Fokkema! Meer dan 70% slaagt op het eerste examen! NEEM EEN GRATIS PROEFLES! Jij rijdt bij de allerleukste rijschool uit Leek! JA GEEF MIJ DIE KORTING! Rijles samen met een vriend of vriendin. En profiteer van DuoDrive Korting! Autorijschool Alfré Retail360 2017-08-17T1930520000. Snel en voordelig je rijbewijs halen doe je bij Autorijschool Alfré. Een rijopleiding is een kostbare investering en wij beseffen hoe belangrijk het is voor jou om goed snel en voordelig je rijbewijs halen. En dit is precies wat wij voor je doen. Heb jij al rijervaring? Dan krijg jij een rijles pakket op maat! Heb jij al rijlessen gevolgd in het verre verleden?
Autorijschool Leek Vergelijk rijscholen in Leek.
In onderstaand overzicht vind je alle rijscholen die resultaten in de categorie Personenauto hebben behaald. Naam Vestigingsplaats Slagingspercentage Uurtarief. Auto en Motorrijschool Holmersma. Dit resultaat is gebaseerd op minder dan 10 examens.
Autorijschool Westerkwartier in Leek Marum Groningen e.o.
Autorijschool Westerkwartier is een kwalitatieve en ontspannen rijschool waar de cursist goed wordt begeleidt voor deelname aan het verkeer. Wij leveren kwaliteit maar zorgen dat wij ook betaalbaar blijven. Wij verzorgen rijopleidingen voor het behalen van het rijbewijs B personenauto. Werkgebied rijles in Leek Marum Groningen Hoogkerk en de regios Westerkwartier en Noordenveld. Auto Renault Scenic d C1 Bose Stop en Start. Vaste instructeur gedurende gehele praktijkopleiding. GRATIS proefles van 60 minuten.
Autorijschool Leek Autorijschool 1-2 Drive.
BE / E achter B. 1-2 Drive is de rijschool van Leek. Wij zorgen ervoor dat je een leuke en gevarieerde rijopleiding krijgt waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Bij ons krijgt je altijd les van dezelfde rijles instructeur en worden rijlessen op maat samengesteld. Bij autorijschool 1-2 Drive kan je direct beginnen want bij ons zijn geen wachttijden! Onze rijlessen bestaan altijd uit 2 uur dat is gedaan omdat je meer leert in 2 uur dan in maar 1 uur. Waarom Rijschool Leek 1-2 Drive. Veiligheid is nummer 1.
Auto rijschool Tolbert Vlot Veilig en Zelfstandig rijlessen.
maar ook of het tussen u en de rij-instructeur klikt. Gegarandeerd altijd een goede relaxte rij les! Auto rijschool Groningen rijschool Roden rijschool Leek. rijschool Marum rijschool Zuidhorn rijschool Tolbert. Peter van der Berg. T 0594 580 821. M 06 810 48 007.
Autorijschool G de Vries.
Rijschool Leek Autorijschool van der Heide.
Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het autorijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiden van een coach. Woon je in Leek en omstreken en opzoek naar een rijschool? Autorijschool van der Heide is o.a. actief in de plaatsen Groningen Marum Hoogezand Sappemeer Tolbert Zuidhorn Peize Hoogkerk Zuidbroek Oostwold. Waarom Autorijschool van der Heide. Bel of app mij terug. 2017 Autorijschool van der Heide Ontwerp Site Online Privacyverklaring Disclaimer Sitemap Contact Rijschool Leek. Groningen Marwixstraat 7 9726CA Groningen T 050 313 35 14.

Contacteer ons