Resultaten voor rijschool goes

rijschool goes
Op zoek naar een rijschool in Goes? Kom naar Rijschool Mierop.
Neem contact met ons op. Mierop Spoedopleiding in 10 dagen je rijbewijs behalen! Zoek je een rijschool in Goes? Kom lessen bij Rijschool Mierop. De beste keus voor je rijles in Goes. Rijschool Mierop heeft door de jaren heen al enkele honderden leerlingen opgeleid voor het CBR rijexamen. Dat zoveel mensen hun rijopleiding bij onze rijschool willen volgen heeft te maken met de slagingspercentages altijd nieuwe autos en het ultieme plezier waarmee we ons werk doen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij tot één van de beste en bekendste rijscholen van Walcheren horen. Rijschool Mierop is als rijschool ook actief in Goes.
Rijschool Goes Autorijschool Fred Blommaert.
De weg naar je rijbewijs begint bij onze rijschool in Goes. Wij zorgen er namelijk voor dat je een goede rijopleiding krijgt en bereiden je voor op zowel het praktijk als het theorie-examen.
Dek Opleidingen Goes Rijbewijs voor auto motor bromfiets aanhangwagen groot rijbewijs.
0113 22 31 40. 4622 RB Bergen op Zoom. P/a Verrijn Stuartweg 16. maandag woensdag en vrijdag. donderdag 0900 1700 uur. Dek Opleidingen op social media. Copyright 2017 Dek Opleidingen Algemene voorwaarden.
CBR Rijschoolgegevens.
Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles een instructeur of een lesvoertuig? Zijn er bijvoorbeeld plaatsvervangers of vervangende lesvoertuigen? Krijg je dan je lesgeld terug? Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er n afzegt? Zijn de lessen logisch van makkelijk naar moeilijk opgebouwd? Wordt het lesvoertuig tijdens uitleg stil gezet? Heb je les van een vaste instructeur?
Grip Motorrijschool Beste Motorrijschool van Goes.
Inloggen op je rijlesplanner. Beste Motorrijschool van Goes. A1 A2 of A? Inloggen op je rijlesplanner. Nieuwe regels vanaf 2014. De belangrijkste verandering voor het motorrijbewijs. A1 vanaf 17 jaar lessen vanaf 18 jaar mag je examen doen AVB en AVD examen. Max 125 CC en max 11 Kw. A2 Vanaf 20 jaar AVB en AVD examen. Of minimaal 2 jaar in bezit rijbewijs A1 alleen examen AVD. A Vanaf 24 jaar AVB en AVD examen doen. Of minimaal 2 jaar in bezit rijbewijs A2 alleen AVD examen.
Goes De Beste Rijscholen.
Verkeersschool Fred van Steen.
Autorijschool X-tra Hoog slagingspercentage Lage prijzen.
Spring naar secondaire inhoud. Wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool X-tra in Goes zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleiding aan van zeer hoog niveau zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.
Autorijschool Goes Vergelijk rijscholen in Goes.
Dit resultaat is gebaseerd op minder dan 10 examens. Andere lestypes in deze plaats.
Autorijschool Kievit De rijschool in Goes en omgeving.
De rijschool en rijopleider in Goes. Facebook Twitter Email LinkedIn. Posted on 10 maart 2016 By martijnbreet. Vraag een gratis proefles aan bij Autorijschool Kievit. Een klik tussen rijinstructeur en leerling is erg belangrijk daarom bied ik deze mogelijkheid. Al meer dan 50 jaar een begrip in Goes! Autorijschool Kievit bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Goes en omstreken.

Contacteer ons